Inimesed on sunnitud kokku hoidma ja seda ka toidu ostmise arvelt. Värskest Prisma tellitud uuringust selgub, et 37% inimestest arvab, et nende majanduslik olukord muutub kehvemaks. 35% uuringule vastanutest peavad valima, mida ostavad, ja otsima soodustusi.

Milliseid pühadetooteid soovid sina Prisma hinnapakkumistes näha?

Kuigi Prisma on alati lähtunud oma klientide soovidest, siis astume veel ühe sammu edasi!

Esimest korda on võimalik kaasa rääkida, milliseid tooteid soovid pühade ajal eriti heade hindadega nautida.

Lemmiktoodete hinnakampaaniasse hääletamine toimub kuni 30. oktoobrini.

HÄÄLE SAAB ANDA SIIN!

Hääletajate lemmikud lisanduvad kampaaniapakkumistesse detsembrist.

„Toidukorvi hoolikas planeerimine ja ostukoguste piiramine on saamas osaks inimeste igapäevaelust. Kuigi Prisma eesmärk on pakkuda suurimat valikut soodsaima hinnaga iga päev, siis soovime lisaks eesootavate jõulude ja aastavahetuse ajal inimeste murekoormat veelgi vähendada,“ selgitab Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä. „Nii lisamegi detsembris sooduspakkumiste hulka inimeste eelistatuimad toidu- ja tööstuskaubad, millega armastatakse pühademeeleolu luua. Kutsume kõiki taas kaasa rääkima ja hääletama Prisma hinnahääletusel!“

Suurim valik soodsaima hinnaga iga päev

Prisma hüpermarketites on üle 80 000 ja supermarketites üle 20 000 erineva toote, mille hulgast leiab püsivalt odava hinnaga valikuid. Igakuiselt ootavad ka head eripakkumised alustades eestimaisest broilerifileest ja krevettidest kuni suhkru ja oliiviõlini. Lisaks toob iga kolmapäev kaasa pidevalt muutuva valikuga nädala eripakkumised.

Prisma eesmärk on, et inimesed saavad hea hinnaga toidukorvi ühest kohast ning hoiavad nii kokku aega, mida saab veeta koos oma lähedastega või teiste meelistegevuste ette võtmiseks. Püsivalt soodsat hinnataset kinnitab ka Postimehe hinnauuringus 28 korral võidetud madalaima ostukorvi tiitel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *