30 min
4 portsjonit

Läätsed ja oad lisavad taimetoidule valku.

Koostisained
1 sibul
1 porgand
1 sl rapsiõli
2 dl punaseid läätsi
1 purk (400/240 g) eelkeedetud punaseid aedube
1 purk (400 g) purustatud tomateid
3 dl vett
1 köögiviljapuljongi kuubik
2 küüslauguküünt
1 sl fariinsuhkrut
1 tl suitsupaprika pulbrit
1 tl vürtsköömneid
1/4 tl Cayenne‘i pipart
1/2 tl soola
purustatud musta pipart
1 paprika

Valmistamine
Koori sibul ja porgand, lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta köögivilju pannil õlis vähemalt 5 minutit.

Loputa ja nõruta läätsed ja oad, lisa pannile koos purustatud tomatiga. Loputa tomatikonservipurki veega ning lisa pannile loputusvesi, puljongikuubik, purustatud küüslauguküüned, suhkur ja maitseained. Keeda vähesel kuumusel umbes 15 minutit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *